Indbrudstyv stjal 26 kanariefugle

23 august, 2022 | 07:00
26 kanariefugle blev taget fra deres hjem i et kolonihavehus i Aalborg mellem torsdag og fredag i sidste uge.
Politigården i Aalborg
Foto: MinByAalborg

Mellem torsdag og fredag slap en indbrudstyv afsted med at stjæle 26 kanariefugle fra et kolonihavehus i Aalborg.

Kolonihavehuset er beliggende på Hjortevej i Aalborg SV. Tyven har fået adgang til kolonihavehuset gennem en ulåst havelåge. Herefter kunne han komme til fugleburet, som kunne åbnes ved hjælp af en låsemekanisme.

Da ejeren af kolonihavehuset opdagede indbruddet, stod buret tomt.

Nordjyllands Politi hører gerne fra eventuelle vidner, hvis nogen har set noget mistænkeligt i området på gerningstidspunktet. Politiet kan kontaktes på 114, hvis man har oplysninger, der kan bringe de stjålne kanariefugle hjem igen.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder