Anklager i voldsom drabssag vil have begge tiltalte dømt for drab

23 august, 2022 | 15:00
I april sidste år blev en 45-årig mand mishandlet og dræbt. I øjeblikket er sagen for retten i Aalborg, hvor et tidligere kærestepar er tiltalt i sagen. Anklageren peger på dem begge to som skyldige.
Retten Aalborg
Foto: MinByAalborg

Over fire dage har retssagen mod et tidligere kærestepar stået på ved Retten i Aalborg. Begge parter er tiltalt for et voldsomt drab på en 45-årig mand, som blev begået i april sidste år.

Under retssagen har begge tiltalte afgivet forklaring. Den nu 23-årige kvindelige tiltalte peger fingeren mod den 36-årige som drabsmanden, da han gik amok på grund af jalousi. Den 36-årige erkender at have medvirket til drabet, men han peger på den 23-årige kvinde, som den, der kvalte offeret.

Et spind af løgne

Ifølge det regionale mediehus, er der ingen tvivl hos anklager i sagen Mette Bendix. Hun ser dem begge som skyldige i drabet. I hendes afsluttende bemærkning kaldte hun den 23-åriges forklaring for et spind af løgne. Helt konkret sagde anklageren følgende i retten:

“Hun (den 23-årige, red.) holder sig sjældent til sandheden. Bare her i retten har hun skiftet forklaring. Hun har ikke forklaret det samme under hele sagen. Hun har også skiftet forklaring om, hvad hun har været udsat for igennem sit liv. Hun virker som en kvinde, der er vant til at kunne kringle tingene, så de går hendes vej.”

I samme omgang mener anklageren, at den 36-årige mandlige tiltaltes forklaring virker troværdig. Hun påpeger, at han intet ville få ud af at lyve, da han under forklaringen nærmest taler sig selv ind i en straf for drab. Hun mener derimod, at den 23-årige kvinde prøver at redde sig selv.

Del |

Kilde: Det Nordjyske Mediehus A/S- CVR-nr 18096641 Langagervej 1, 9220 Aalborg Øst

Mest læste nyheder

Seneste nyheder