Superligakamp i Aalborg afviklet i god ro og orden

22 august, 2022 | 08:00
Efter slutfløjtet på Aalborg Portland Park var Nordjyllands Politi særligt synlige i området for at skabe tryghed for tilskuerne. Det lykkedes, og den efterfølgende situation blev afviklet i god ro og orden blandt tilskuerne.
AaB Portland Park
AaB Portland Park

”Med vores synlighed ønsker vi at skabe den fornødne tryghed for tilskuerne, når de forlader stadion – samtidig med at vi med vores tilstedeværelse også ønsker at være forebyggende over for eventuelt uorden, som erfaringsmæssigt kan opstå efter afviklingen af en fodboldkamp”, oplyste politikommissær, Lasse Kragh i forbindelse med synligheden.

Særlig synlighed

Derfor var Nordjyllands Politi meget synlige uden for Aalborg Portland Park efter kampens afslutning.

”Vi vægter højt, at alle kan tage til fodbold og få en god oplevelse – også efter kampen – uanset resultat af kampen, siger lederen af aktionen. Han fortæller ligeledes, at stemningen altovervejende har været god blandt alle fansene. Fodbolden har været i højsædet og det er også sådan, at vi ønsker det.

Brøndbys medrejsende fans, som var kommet til Aalborg i busser, blev efter kampen fulgt godt på vej ud af Aalborg af politiets motorcykelbetjente.

Nordjyllands Politi har kun i et tilfælde måtte skide ind med en sigtelse i forbindelse med aktionen – én person er sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Der har ikke været foretaget anholdelser i forbindelse med afviklingen af fodboldkampen.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder