Pretty Woman – The Musical kommer til Aalborg

22 august, 2022 | 19:00
"Pretty woman walking down the street". Langt de fleste aalborgensere kan genkalde sig tonerne af det klassiske soundtrack fra filmen Pretty Woman. Til november kan du opleve Hollywood-klassikeren som musical i Aalborg Kongres og Kulturcenter.
TEDxAalborg i AKKC
Foto: Aalborg Kongres & Kultur Center.

Pretty Woman – The Musical er allerede et hit i udlandet. Til november kommer settet forbi Aalborg, hvor publikum kan glæde sig til en anmelderrost musical i Aalborg Kongres og Kulturcenter. Det sker fra onsdag den 9. november til søndag den 13. november 2022.

Musicalen inkluderer blandt andet Roy Orbinasons megahit “Pretty Woman” sammen med helt nye, skræddersyede numre fra den canadiske rockstjerne Bryan Adams. Langt de fleste kender allerede den ikoniske kærlighedshistorie fra 90’erne, hvor to personer fra vidt forskellige verdener mødes og ender med at forelske sig. I dag har filmen stadig rekorden som den bedst indtjenende romantiske komedie i filmhistorien. Pretty Woman blev også startskuddet til Julia Roberts imponerende Hollywood-karriere.

I musicalen kan publikum se frem til at opleve alle filmens uforglemmelige øjeblikke på ny. Derudover vil der være gensyn med filmens ikoniske karakterer, som tilskuerne vil lære at kende på en hel ny måde.

Det er muligt at købe både standardbilletter og VIP-billetter til forestillingerne på de forskellige spilledage. Du kan se nærmere på billetterne her.

Om arrangementet

Dato: Fra onsdag den 9. november til søndag den 13. november 2022.

Tid: Onsdag, torsdag og fredag klokken 20:00. Lørdag klokken 16:00 og søndag klokken 15:00.

Sted: Aalborg Kongres og Kulturcenter.

Pris: 430 – 1150 kroner pr. billet.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder