Aalborgs nye Venue er mere end godkendt

22 august, 2022 | 14:00
50 Cent indviede i aftes Musikkens Plads som Aalborgs nye venue for internationale kunstnere og det var en kæmpe success.
Foto: MinByAalborg

Aalborgs nye Venue er mere end godkendt og det samme er det såkaldte Golden Circle-område.

Til events på Aalborgs nye Venue på Musikken Plads er det muligt både at købe Golden Circle-billetter og standardbilletter. Og fra en køber af en af Golden Circle-billetterne til 50 Cents koncert i går lyder der kun begejstring.

Selvom der var omkring 7500 mennesker til stede til koncerten på Musikkens Plads, havde man stadig albuerum. Man kunne gå på toilettet, købe drikkevarer i baren og der var ikke kø ved indgangen. Uden problemer kunne man daske med armen i takt til musikken, og man behøvede ikke være bekymret for om man slog nogen i hovedet eller blev dasket ned af andre.

En billet i Golden Circle-området koster 900 kr. for den almene dansker, men Musikkens Hus tilbyder 50% på alle billetter til studerende og unge under 30 år. Den unge kvinde som MinByAalborg har været i kontakt med benyttede sig af dette fantastiske tilbud og i følge hende var det alle pengene værd.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder