Sommervarmen kommer tilbage til Aalborg

21 august, 2022 | 08:00
Selvom weekenden byder på lidt køligere vejr end vi har haft de sidste elleve dage, er det endnu ikke blevet tid til at pakke sommertøjet helt væk.
Glade børn
Foto: BIlledarkiv

Her i weekenden har temperaturen i Aalborg taget et dyk. Dog har aalborgenserne stadig kunne nyde eftermiddagstemperaturer på mellem 23 og 24 graders varme.

Der er godt nyt til de aalborgensere, der savner det mere varme sommervejr. I næste uge bliver der nemlig skruet op for varmen igen. Her vil aalborgenserne kunne opleve flere sommerdage med temperaturer over 25 grader.

Søndag skal regntøjet frem

Først skal aalborgenserne dog have regntøjet frem, hvis turen går ud af huset. Ifølge DMI bliver søndagen nemlig en våd omgang med skyer og byer vestfra. Der vil kun være en lille smule sol i løbet af dagen.

Onsdag kommer sommervarmen

DMI’s prognoser melder om mere køligt vejr mandag og tirsdag med temperaturer mellem 11 og 21 graders varme. Onsdag kommer sommervarmen igen med temperaturer på op til 25 grader, mens torsdag byder på op til 26 graders varme.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder