Benjamin Hav & Familien starter deres turné i Aalborg

21 august, 2022 | 16:00
Til november spiller den anmelderroste Benjamin Hav i Aalborg Kongres og Kulturcenter. Her indleder han sin turné sammen med Familien, der er et syv-mands band bestående af håndplukkede danske musikere.
Foto: Billedarkiv

Benjamin Hav og Familien indleder deres landsturné i Aalborg Kongres og Kulturcenter. Det sker lørdag den 5. november klokken 20:00.

Her kan du opleve den anmelderroste rapper sammen med en gruppe af håndplukkede danske musikere. Tilsammen danner de et syv-mands band, der går under navnet Familien.

Denne fredag kan du opleve deres største koncert til dato, når de bringer hiphoppen til Aalborg. Publikum kan roligt forvente en hæsblæsende koncert fyldt med energi, overskud og øjeblikke af ren genialitet.

Musikalsk Messias spiller i Aalborg

Benjamin Hav blæste anmelderne bagover, da han spillede sine første koncerter som soloartist tilbage i efteråret. Han er blandt andet blevet omtalt som en musikalsk Messias. Den danske rapper bliver rost for sin nytænkning og er blevet cementeret som en af de mest spændende liveartister i Danmark.

Med sin gennemtrængende personlighed og et vanvittigt flow sender Benjamin Hav sine fans på en forunderlig og musikalsk rejse. Det er særligt hans leg med sproget, der gør hiphop-artisten helt speciel. Han betegnes som et friskt pust til den lyd, der har domineret indenfor genren de sidste mange år.

Afterparty

Udover en unik koncertoplevelse, er der Late Night efter koncerten. Her får du muligheden for at føre aftenens gode stemning videre til resten af natten. Her vil der være ægte afterparty stemning med cocktail og DJ samt fest og farver i foyeren. Det er gratis at deltage og kræver ikke en særlig billet.

Hele denne oplevelse kan du købe billet til lige her.

Om arrangementet

Dato: Fredag den 5. november 2022.

Tid: Klokken 20:00.

Sted: Aalborg Kongres og Kulturcenter.

Pris: 430 kroner pr. billet.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder