Aalborg Zoo inviterer til African Wildlife Night

21 august, 2022 | 18:00
Aalborg Zoo sætter fokus på dyrelivet på den afrikanske savanne. Formålet med aftenen er at samle penge ind til Projekt Black Mambas i Sydafrika.
Foto: Billedarkiv

Fredag den 9. september kan aalborgenserne være med til at hjælpe dyrene på den afrikanske savanne.

Fra klokken 17:00 til 20:00 afholder Aalborg Zoo African Wildlife Night, hvor der vil være fokus på de truede dyr i Afrika. Formålet med arrangementet er at samle penge ind til Projekt Black Mambas i Sydafrika, der er Sydafrikas første kvindelig krybskytteenhed og fungerer som Balule Naturreservats forreste og vigtigste værn mod krybskytter.

Underholdning, foredrag og et kig bag kulissen

Denne aften byder på spændende aktiviteter i zoologisk have. Du kan blandt andet besøge køkkenet hos rovdyrene fra klokken 17:00 til 19:00. Deltagerne kan også få et kig på Aalborgs Zoos maskinpark. Der vil desuden være underholdning på ZoofariScenen, hvor du kan opleve Mikkel Sortemos fra Arternes Verden.

Under arrangementet vil der være mulighed for at mødes med zoolog Anette Sofie Nutzhorn ved det nye udendørs orangutanganlæg. Klokken 17:30 vlskoordinator Rikke Kruse Nielsen fortæller om asiatiske løver i Rovdyrhuset. Derudover kan du komme bag kulissen sammen med dyrlægen. Det sker fra klokken 18 til 19:30.

For 100 kroner kan du købe billet til arrangementet online. Ved køb af billet i indgangen koster billetten 125 kroner. Pengene fra billetsalget går til Projekt Black Mambas i Sydafrika.

Om arrangementet

Dato: Fredag den 9. september 2022.

Tid: Klokken 17:00 – 20:00

Sted: Aalborg Zoo.

Pris: 100 kroner pr. billet, der købes online. 125 kroner for billetter ved indgangen.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder