Bowlingkvinder snuppede EM-bronze i Aalborg

20 august, 2022 | 14:00
De danske bowlingkvinder dystede i disciplinen teams i Aalborg, men nåede desværre ikke finalen. De fik dog hængt en flot bronzemedalje om halsen foran hjemmepublikum.
Bowling
Foto: MinByAalborg

De danske bowlingkvinder har været i kamp foran hjemmepublikum i Aalborg. Det har de gjort umådeligt godt med flere medaljer at vise frem for det.

Sølv og bronze

Først blev der hængt sølvmedaljer omkring halsen af danskerne. Det skete i disciplinen trio.

Da det kom til disciplinen teams, klarede holdet sig desværre ikke hele vejen til finalen. Ikke desto mindre blev det her til bronzemedaljer. Der spilles nemlig ikke en bronzekamp ved EM i bowling, hvorfor begge hold i semifinalen får den i bronzemedaljerne.

Holdet til teams bestod af spillerne Mika Guldbæk, Mai Ginge Jensen, Sascha Aaen Wedel, Camilla Keller, Malene Køhler og Cecilie Jeanette Mortensen Dam. De tabte til Sverige med cifrene 936-968, hvilket må siges at have været en tæt kamp.

Danmark er endnu ikke færdig med at sende kugler afsted på banen. I dag skal der findes vindere i turneringens masters-konkurrence. Her stiller Danmark med tre deltagere – Cecilie Jeanette Mortensen Dam, Mai Ginge Jensen og Mika Guldbæk.

Del |

Kilde: Det Nordjyske Mediehus A/S- CVR-nr 18096641 Langagervej 1, 9220 Aalborg Øst

Mest læste nyheder

Seneste nyheder