Startvanskeligheder med de nye elbusser

19 august, 2022 | 08:00
De mange nye elbusser der er kommet på gaderne i og omkring Aalborg har ikke været helt uden startvanskeligheder. Det melder passagererne om.
90 spritnye elbusser til Aalborg by
Foto: Billedarkiv

7. august trillede 90 nye elbusser ud på de aalborgensiske veje. Men selv om glæden er stor, har det ikke været helt uden startvanskeligheder, fortæller en lang række passagerer. Nye rutiner, nye depoter, ændrede arbejdsgange og meget andet har præget opstartet. NT lover, der snart vil være normal drift.

“En meget dårlig busoplevelse”

Ovenstående er én ud af mange “anmeldelser” hos Nordjyllands Trafikselskab efter de nye elbusser rullede ud på gaderne. Ifølge Det Nordjyske Mediehus drejer det sig meget om blandt andet aflysninger, nedbrudt aircondition og lange ventetider.

Alle skal lige vænne sig til det

Der er ansat en hel del nye chauffører, ligesom der er kommet et nyt depot til elbusserne. Dertil kommer ifølge Mette Henriksen fra NT, der udtaler sig til Nordjyske, at elbusser på nogle områder fungerer helt anderledes end de sædvanlige dieselbusser. Derfor kan der simpelthen være ting, chaufførerne trods uddannelse lige skal vænne sig til, før alting kører glat.

Ifølge Mette Henriksen kan vi dog forvente en normal kørsel med de nye busser fra næste uge, hvilket de mange passagerer sikkert vil blive glade for.

Del |

Kilde: Det Nordjyske Mediehus A/S- CVR-nr 18096641 Langagervej 1, 9220 Aalborg Øst

Mest læste nyheder

Seneste nyheder