Spar Nord har millionoverskud på trods af svindelsag og høj inflation

19 august, 2022 | 14:00
I foråret trak Spar Nords tidligere kommunikationsdirektør overskrifter, da det kom frem, at han havde svindlet for over 20 millioner kroner, mens han var ansat i banken. Nu præsenterer storbanken et millionoverskud i deres halvårsregnskab.
Penge
Foto: Billedarkiv

Torsdag præsenterede Spar Nord deres halvårsregnskab. Her viser det sig, at banken har et overskud på 507 millioner kroner efter skat.

Dette sker på trods af et turbulent marked og en intern svindelsag, som blev offentligt kendt tilbage i maj måned. Her stod bankens tidligere kommunikationsdirektør frem i medierne og erkendte, at han havde svindlet for over 20 millioner kroner under hans ansættelse ved Spar Nord. Disse forhold har altså ikke påvirket væksten eller aktiviteterne i bankens kerneforretning.

Administrerende direktør i Spar Nord, Lasse Nyby udtaler, at overskuddet skyldes væksten i kerneforretningen og kundernes økonomiske robusthed. Disse ting medfører, at banken ikke har nogle nedskrivninger, hvilket resulterer i, at banken ender med en indtægt.

I samme omgang udtrykker direktøren tilfredshed med regnskabets resultat.

Del |

Kilde: Tv2/Nord - CVR-nr 12230281- Søparken 4, 9440 Aabybro
Virksomheder relateret til denne nyhed

Mest læste nyheder

Seneste nyheder