Keld og Hilda spiller intimkoncert i Hasseris

19 august, 2022 | 09:30
Torsdag den 15. september klokken 19:30 inviterer Hasseris Grundejerforening deres medlemmer til intimkoncert med Keld og Hilda.

Keld og Hilda spiller intimkoncert for medlemmerne i Hasseris Grundejerforening torsdag den 15. september.

Ifølge lokalavisen skriver skriver grundejerforeningen følgende i invitationen:

“Mange medlemmer i vores forening har nok været til koncert(er) med denne duo, som står blandt Danmarks stærkeste i popmusikken – og har gjort det i dekader af år. Men ingen har været til en koncert som denne, for den koncertform har de kun uhyre sjældent gennemført, vistnok kun en gang tidligere for mange år siden.”

Denne aften bliver altså noget helt særligt, når Keld og Hilda sidder placeret tæt på publikum, når de sætter sig til rette på langsiden i Hasseris Kirke. Her vil de synge og spille viser fra “dengang verdenen var en anden” på afslappet vis.

Der er virkelig lagt op til en hyggeaften, hvor publikum kan nynne med på mange af de udvalgte sange. Aftenen indledes med foredrag fra Havefirmaet Buus “Efterår i haven”. Derudover serveres der gratis drinks i pausen.

Prisen er 95 kroner pr. person. Antallet af pladser er begrænsede. Derfor må der maks være to deltagere pr. medlem. Tilmeldning skal foregå her.

Del |

Kilde: Hasseris Avis

Mest læste nyheder

Seneste nyheder