Aalborgensisk teknologivirksomhed bevarer og forbedrer landets skove

19 august, 2022 | 08:30
To aalborgensere har skabt skovkortet, som er et digitalt og intuitivt skovkort, der giver landets skovejere indsigt og overblik, hvilket hjælper dem med at træffe de rigtige beslutninger.
Skov + sø
Foto: Billedearkiv

De to aalborgensere Rasmus Pedersen og Jens Isak står bag teknologivirksomheden Foresting Tomorrow. I denne virksomhed har de kortlagt 133.771 hektar skov, hvilket er blevet til skovkortet.dk.

Det er en digital platform, der skal hjælpe landets skovejere og skovforvaltere med at få indsigt og overblik. Kortets oplysninger kan være med til, at der bliver truffet de rigtige beslutninger i skovforvaltningen.

Skovkortet fungerer sådan, at det giver forvalteren lige netop den information, som vedkommende har brug for. Det digitale og intuitive kort kan designes efter behov. Brugeren kan få et helt simpelt kort eller et mere avanceret et af slagsen, der blandt andet inkluderer CO2-beregner og certificering.

Digitalt skovkort er en succes

Virksomhedens seneste regnskab viser, at projektet er en succes. Her vækstede virksomheden med 128.056 kroner i forhold til sidste regnskab, hvilket givet et positivt resultat på 79.230 kroner. Regnskabet viser også en samlet egenkapital på 511.404 kroner. På baggrund af det kan det altså konkluderes, at de to aalborgensere har succes med deres projekt.

Del |

Virksomheder relateret til denne nyhed

Mest læste nyheder

Seneste nyheder