36-årig drabstiltalt afgav forklaring ved retten i Aalborg

19 august, 2022 | 06:00
Torsdag var andendagen i retssagen mod et kærestepar, som er tiltalt for drab på en 45-årig mand, der blev begået i april sidste år. Her var det den 36-årige mand, som er sigtet i sagen, der afgav forklaring.
Retsbygning Aalborg
Foto: Jonas Bjerregaard

Torsdag indtog en 36-årig mand vidneskranken ved Retten i Aalborg. Her afgav han forklaringen i retssagen mod ham selv og hans tidligere kæreste, som begge er tiltalt for at have mishandlet og dræbt en 45-årig mand i april sidste år.

På førstedagen var den kvindelige tiltalte, som forklarede sig. Her pegede hun på hendes 36-årige ekskæreste som drabsmanden. Ifølge hende var motivet for drabet den 36-årige mands jalousi og raseri.

På retssagens andendag fortalte den 36-årige mand en anden historie. Han berettede om hans empatiske væsen og store beskyttergen som motivation for at begå vold mod den 45-årige afdøde mand. Han nægter sig skyldig i drabet. Ifølge den 36-årige var det den 22-årige kvinde, som kvalte offeret, fordi han havde udsat hende for seksuelle overgreb.

SMS’en der startede det hele

Den 36-årige mand forklarede, at det hele startede med en SMS fra den 45-årige mand, som han sendte til den 22-årige kvinde. Den 36-årige undrede sig over, hvorfor kvinden ikke havde blokeret manden, som havde forgrebet sig på hende. Derfor opstod der et skænderi mellem parret, der endte med, at den 22-årige kvinde afslørede, at den 45-årige mand havde sexvideoer, hvor hun var medvirkende. Efter denne forklaring forstod den 36-årige mand, hvorfor kvinden ikke brød kontakten til den 45-årige. Herefter besluttede den 36-årige mand sig for at sende en SMS til den 45-årige, hvor han udgav sig for at være den 22-årige kvinde. Ifølge den 36-årige var hans intention at give den 45-årige en ordentlig røvfuld.

Vold og knivstikkeri

Den 36-årige fortalte om forløbet efter, at den 45-årige mand ankom til adressen. Ifølge ham var det den 22-årige kvinde, der åbnede for den 45-årige. Den 36-årige mand opholdte sig på badeværelset på daværende tidspunkt. Efter et stykke tid kom kvinden ud på badeværelset og bad den 36-årige om at komme ud, da den 45-årige gramsede på hende. Det fik den 36-årige til at miste besindelsen. Derfor truede han den 45-årige med kniv og slog ham flere gange med knyttet næve. Efter at have slået offeret omkring 30 gange, trak den 36-årige sig fra situationen. Opgøret mellem de to mænd var dog ikke forbi. Den 45-årige mand valgte at tage kniven, han var blevet truet med og gå til angreb. Det resulterede i, at den 36-årige pådrog sig et snitsår på armen. Den 36-årige endte dog med at få overtaget kniven, hvorefter han stak den 45-årige ned.

Sexvideoer, WC-rens og kvælning

Efter knivstikkeriet forsøgte den 22-årige kvinde at finde de føromtalte sexvideoer på offerets mobil. I stedet fandt hun andre videoer med unge kvinder omkring 13-14 år. Dette fik den 36-årige mand til at slå den 45-årige adskillige gange med en jernstang. Den 36-årige blev ved med at slå til den 45-årige ikke længere kæmpede imod. Efterfølgende lagde han sig ned på sengen ved siden af offeret i ren udmattelse. Han gled ind og ud af søvn på grund af blodtab fra hans snitsår på armen. Efter et stykke tid vågnede han op til, at den 22-årige var i færd med at sprøjte WC-rens ind i blodårerne på den 45-årige mand. Da hun var færdig, spurgte hun efter et bælte, som blev fundet frem fra skabet. Derefter begyndte hun at kvæle offeret med bæltet. Den 36-årige lå på sengen og kiggede på.

Del |

Kilde: Tv2/Nord - CVR-nr 12230281- Søparken 4, 9440 Aabybro

Mest læste nyheder

Seneste nyheder