Vejgaard holder byfest og 90 års fødselsdag

17 august, 2022 | 13:00
Der er byfest i Vejgaard fredag den 26. august fra klokken 15 til klokken 20. Her bliver der fest og farver i bydelen, når Vejgaard Handel også fejrer 90-års fødselsdag.
Foto: Billedarkiv

Vejgaard holder byfest fredag den 26. august fra klokken 15 til klokken 20. Det er Vejgaard Handel, som står bag arrangementet. Her kan du komme med til loppemarked på Hadsundvej og råvaremarked på Vejgaard Torv. Der vil også være musik og masser af aktiviteter for hele familien.

I anledning af Vejgaard Handels 90-års fødselsdag marcherer Aalborg Garden fra Hadsundvej til Vejgaard Bibliotek. Vejgaard Handel byder også på gratis kagemand fra det lokale bageri til byfesten. Kagemanden bliver serveret fra klokken 16:30-17:30.

Liv og glade dage i Vejgaard

Der vil være masser af liv i Vejgaard Bymidte, som bliver forvandlet til et stort legeland for børn og barnlige sjæle, når byens foreninger stiller op med sjove aktiviteter, som alle har mulighed for at deltage i. Det er blandt andet Vejgaard Boldklub, FDF Vejgaard og Vejgaard Gymnastikforening, som står klar til sjov og ballade denne fredag eftermiddag. Derudover har foreningerne fået FunCenter Aalborg til at komme til Vejgaard med fem af deres mest populære aktiviteter, som inkluderer blandt andet sumobrydning, en rodeotyr og fodbolddart.

Hele Vejgaard kommer til at summe af liv, da der også vil være masser af gode tilbud og musik fra lokale kunstnere rundt omkring i bydelen. Vejgaard Samråd stiller også op med en skattejagt. Sidst men ikke mindst kan du tage et kig på Bøgsteds flotte Ferrari ved Vejgaard Bibliotek.

Del |

Kilde: Aalborg Avis

Mest læste nyheder

Seneste nyheder