Støjberg indtager Nordjylland

17 august, 2022 | 13:34
Inger Støjberg udfordrer Mette Frederiksen i slaget om Nordjylland
Foto: facebook.com/IngerStojberg

Der har været meget mystik og spekulation omkring både Inger Støjberg og hendes parti Danmarksdemokraterne, men nu afslører den karismatiske politiker  at hun har valgt at stille op i Nordjylland ved det kommende Folketingsvalg og dermed krydse klinger med Mette Frederiksen.

Der fremgår af en opdateret liste på Danmarksdemokraternes hjemmeside.

Og netop landets statsminister valgte forud for sidste folketingsvalg at skifte fra Københavns Omegns Storkreds til Nordjyllands Storkreds for at blive valgt på sin gamle hjemmebane i Aalborg, hvor Mette Frederiksen indkasserede 43.489 personlige stemmer.

Nordjysk catfight

Ved Folketingsvalg kan man kun stemme på de kandidater, der er opstillet i den storkreds, hvor man bor. Dermed er der lagt op til en hæsblæsende politisk catfight om stemmer mellem Mette Frederiksen og Inger Støjberg i Nordjylland.

Ved de foregående valg har Inger Støjberg som kandidat for Venstre været opstillet i Vestjyllands Storkreds. Hun har dog bopæl i Hadsund i Nordjylland.

Inger Støjberg  præsenterede for kort tid siden 30 folketingskandidater for Danmarksdemokraterne, som kan ses her

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder