Ny projektleder hos Dansk Boligbyg i Aalborg

17 august, 2022 | 12:00
Johanne Clemmensen er blevet projektleder hos Dansk Boligbyg i Aalborg. Hendes første opgave bliver at deltage i opførelsen af PH Park i Hørsholm, primært på elementmontagen.
Ny projektleder hos Dansk Boligbyg i Aalborg
Foto: Billedarkiv

Johanne Clemmensen er uddannet ingeniør fra Aalborg Universitet og har tidligere arbejdet som entrepriseleder hos MT Højgaard samt som projektleder hos Bladt Industries A/S og Q-Construction A/S. Fremover skal hun være den nye projektleder hos Dansk Boligbyg i Aalborg.

Johanne bor på en landejendom mellem Skørping og Støvring, som hun har bygget sammen med sin mand samt sin mor og dennes mand. Her er et dobbelthus, stald og ridebane – og dermed god plads til Johannes interesse for at ride varmblodsheste og hendes mors svaghed for islandske heste. Når den unge gren af familien får et nyt lille medlem i efteråret, så er der også pasning i nærheden.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder