Lær at tæmme din vilde have med le

17 august, 2022 | 12:00
Har du en aalborgensisk have, der er vild med vilje og derfor gror smukt og utæmmet? Så kan du lære at tæmme den ved hjælp af le sammen med De Unge Biodiversitetsambassadører.
Lær at tæmme vild med vilje med le
Foto: Billedarkiv

Er du gået med på moden og har gjort din have vild med vilje? Så kan det være en udfordring også at holde den bare en lille smule tæmmet. Det kan du nu lære at gøre i samarbejde med Aalborg Kommune. De har nemlig inviteret De Unge Biodiversitetsambassadører, som hjælper dig med at bruge en le.

Lær at tæmme med le

At bruge en le er skånsomt for insekterne og andre smådyr, og det giver dig bedre muligheder for at tæmme og ikke slå hele din have. Men le er et gammeldags instrument, mange ikke ved, hvordan de bruger i dag. Det kræver da også lidt håndelag og viden om værktøjet, men enhver kan lære at bruge det.

Aalborg Kommune/De Unge Biodiversitetsambassadører inviterer dig søndag den 28. august kl. 10.00-13.00. Det foregår på Kalkoverdrevet ved Birke Alle, Aalborg SV. Her vil der blive stillet le til rådighed, hvis du ikke selv ejer en. Alle – nye som garvede – kan få tips og tricks til at bruge leen og tæmme vild med vilje.

Del |

Kilde: Aalborg Kommune

Mest læste nyheder

Seneste nyheder