Kom og netværk med andre fra Aalborgs erhvervsliv til Morgenbriefing 2022

17 august, 2022 | 18:00
Aalborg Kommune inviterer byens erhvervsliv til den årlige morgenbriefing. Her går Aalborg erhvervsliv på scenen. Samtidig har du mulighed for at netværke med andre fra Aalborgs erhvervsliv over morgenmaden.
Kilde: Billedarkiv

Aalborg Kommune tager temperaturen på Aalborgs erhvervsliv til Morgenbriefing 2022. Det sker tirsdag den 6. september 2022 fra klokken 7:30 – 9:30 på Nordkraft.

Planlægningen af arrangementet er allerede i fuld gang. Det er 11. gang, at Aalborg Kommune inviterer til en tempofyldt temperaturmåling på Aalborgs erhvervsliv. Der plejer at være omkring tusind lokale erhvervsfolk, som møder op. I år sættes der fokus på en række af de initiativer, som er med til at bane vejen for fortsat vækst og velfærd i Aalborg Kommune.

Årets overskrift er “Aalborg griber fremtiden”

Årets morgenbriefing afholdes i en tid med intensiv talentjagt og manglende arbejdskraft. Briefingen vil derfor give dig inspiration fra Centrica Energy Trading, Louis Nielsen, KT Electric og Slipgate Ironworks. De vil give deres besyv med i forhold til at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere.

Der vil også være fokus på arbejdet med at tiltrække sportstalenter og globale kunstnere til Aalborg, hvilket Jan Larsen fra Aalborg Håndbold og Lene Kirke fra KIRK Gallery vil sætte ord på, når de indtager scenen.

Til denne morgenbriefing vil der også være fortællinger om, hvorfor Aalborg er verdenskendte for at arbejde med industrielle symbioser, der handler om genanvendelse på tværs af brancher. IKEA, Aalborg Forsyning, Aalborg Kongres og Kulturcenter, Ideaal samt City of Portland vil alle bidrage med deres erfaringer på området, mens en professor fra Aalborg Universitet giver en vurdering af potentialet.

Deltagerne vil også få indblik i Aalborg Kommunes arbejde med deres erhvervsstrategi. Her trækkes der streger til ambitiøse mål og konkrete handlinger med det formål at skabe en kommune, som er foran på point.

Det er gratis at deltage, men du skal tilmelde dig på forhånd. Det kan du gøre her.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder