Gratis koncert med Liberty Orchestra i Aalborg

17 august, 2022 | 20:00
Musikere fra hele Europa samles på UCN i Aalborg SØ og giver gratis koncert. Det sker den 28. august klokken 19.
Foto: Billedarkiv

Procesgruppen Aalborg SØ inviterer til gratis koncert med Liberty Orchestra. Koncerten afholdes i festsalen på UCN, der har adresse på Mylius Erichsens Vej. Her har du altså mulighed for at opleve musik fra hele Europa lige midt i det sydøstlige Aalborg.

Du kan lade dig rive med af Liberty Orhestras gode energi og kreative blanding af musikgenre jazz, moderne musik og folkemusik fra forskellige lande. Den anerkendte danske bassist Kenneth Dahl Knudsen står i spidsen for bandet, som består af disse dygtige musikere fra hele Europa: Okos, Éva, Dan Hejslet, Leonie Freudenberger, Lauri Kadalipp, Laura Veltri, Liisi Oja, Natasha Zaychenko, Yannick Ballmann.

Du kan læse mere om den gratis koncert lige her.

Om arrangementet

Dato: Søndag den 28. august.

Tid: Klokken 19 til klokken 20.

Sted: Festsalen på UCN, Mylius Erichsens Vej 137, Aalborg SØ. Benyt indgang et ved den store skulptur ved ankomst.

Pris: Gratis.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder