Det er tid til den ufravigelige årlige tradition

17 august, 2022 | 12:30
Hvem bliver mon årets Fuglekonge af Sulsted by?

På lørdag inviterer Sulsted Borgerforening atter til sin traditionsrige fugleskydning på Mindejorden. Begivenheden har fået status som en fast og ufravigelig årlig tradition og tåler næsten sammenligning med juleaften.  

Skydningen starter kl. 10.00 og afsluttes inden kl. 15.00, og derefter er er hyggelig samvær i huset på Mindejorden.   

I dagene op til det store brag, bør borgerne i Sulsted tage godt imod dem, der måske kommer til jeres dør for at sælge lodsedler til 10 kr. Med sådan en lodseddel i hånden har du chance for en gevinst, og er du medlem af Borgerforeningen, har du chance for at blive udtrukket som Fuglekonge af Sulsted by! 

Sulsted Borgerforening gør for god ordens skyld opmærksom på, at legepladsen ved Mindejorden er lukket af sikkerhedsmæssige hensyn, lørdag d. 20 august, kl. 9.00-15.00 i forbindelse med Fugleskydningen.  

Tid: Lørdag d. 20. august med start kl. 9.00 med morgenkaffe.  

Sted: Mindejorden 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder