Aalborg Søspejdere inviterer til Nat på Limfjorden

17 august, 2022 | 08:00
Du kan se stjernehimlen fra Limfjorden, når Aalborg Søspejdere inviterer offentligheden til Nat på Limfjorden den 27. august.
Foto: Billedarkiv

Nordjylland byder på tonsvis af fantastiske naturoplevelser. I det store udvalg er Limfjorden ofte en overset perle.

Lørdag den 27. august klokken 19:00 kan du få en ægte aalborgensisk naturoplevelse, når Aalborg Søspejdere inviterer offentligheden ud at opleve Limfjorden i mørket. Det gør de i anledning af Nat i Naturen, som er et samarbejde mellem Friluftsrådet, Danmarks Naturfredningsforening, Det danske Spejderkorps, Ungdomsringen og Naturstyrelsen.

Fra forskellige joller og både får du muligheden for at se Aalborg fra søsiden. Her kan du samtidig lytte til naturens lyde for anker nær Egholm, som er Natura-2000 beskyttet område.

Med lyden af bølgeskvulp i baggrunden vil der være guidet stjernekigning, højtlæsning for de mindste og fællessang i bådene. Der vil være forskellige aktiviteter, som er tilpasset forskellige aldersgrupper. Turen er ganske gratis.

Inden turen går mod bølgen blå, mødes deltagerne hos Aalborg Søspejdere. De holder til på Søsportsvej 6, 9000 Aalborg. Her vil der blive udleveret redningsveste, og der vil være en sikkerhedsbreif inden afgang.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder