Vestbydagen vender tilbage med et brag på torsdag!

16 august, 2022 | 17:00
Hvad der for nogle har virket som en uendelighed er nu overstået. Vestbydagen vender omsider tilbage for fuldt drøn og signalerer samtidig første skridt mod genåbningen af bydelen
Haraldslund
Foto: MinByAalborg

På torsdag fra klokken 15 – 21.00 sker det. Efter flere års nedlukning er Vestbyen igen klar til at feste på den helt store klinge. På en dag hvor bydelen viser sig frem fra sin bedste side med over 50 forskellige tilbud og hvor der forventes mere end 500 besøgende.

Der var engang i Vestbyen…

Du husker den måske fra en svunden tid: Vestbydagen – og nu er den så tilbage efter flere års pause og skal være med til at genskabe en lokal identitet, hvor hele Vestbyen igen samles i et stort socialt fællesskab efter blandt andet corona-nedlukningen.

Vi håber at se en masse mennesker til genfødslen af en gammel Vestby-tradition, hvor vi igen kan fejre Vestbyen, der igen skal blomstre med bydelens mange mangfoldige kultur- og idrætstilbud” udtaler Magnus Kolind fra Kvarterværkstedet, Aalborg Kommune

Latinamerikanske rytmer og live musik

Vestbydagen vil gerne omfavne alle – store som små – og har derfor aktiviteter for både børn som voksne. Borgmester Thomas Kastrup-Larsen kigger forbi og holder åbningstalen, plus der vil være live musik fra lokale kunstnere på scenen, hvorfra du også kan vrikke med hofterne til latinamerikanske danse og rytmer. Og begynder maven at knurre i løbet af dagen, er der mulighed for at købe snacks og kaffe samt burgers fra den populære foodtruck, Chuck-wagon.

Sig hej og få Lucas Andersens og Andreas Poulsens autografer

Ud over volleyball, basketball, yoga, leg og diverse konkurrencer, så kan man også skyde på mål med AaB og der vil være autografskrivning kl. 15-16 med Lucas Andersen og Andreas Poulsen. Er det ikke autografer du jagter, men en god handel, så kan du gå på opdagelse blandt de 20 stande til Vestbyens-loppemarked efter et godt loppefund.

Intet er gratis her i livet…også alligevel. Haraldslund er i gavehumør på torsdag og deler 300 gratis is ud til børnene og er du udstyret med en sød tand, vil der også være gratis slushice og popcorn at hente.

Vestbydagen er blevet til efter et tæt samarbejde med de mange lokale aktører i Vestbyen, herunder Haraldslund Vand- og Kulturcenter, Vesterkæret Skole, Aalborg Freja, Vuggestuen Kastanjen, Dagsinstitution Kometen, Fritidscenter Vesterkæret, Himmerland Boligforening, Alabu Bolig samt Aalborg Kommune.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder