Pirates forlænger med to spillere og slår Esbjerg

16 august, 2022 | 22:46
Tirsdag aften mødte Aalborg Pirates Esbjerg Energy i sæsonens anden testkamp, som endte med en smal hjemmesejr.
Aalborg Pirates
Foto: Min By Aalborg

Efter et nederlag til Frederikshavn White Hawks løb Aalborg Pirates tirsdag aften på isen til sin anden testkamp mod Esbjerg Energy

Pirates forlænger med to

Men før første puck blev kastet kunne hjemmeholdet annoncere, at klubben har forlænget med to spillere. Nikolaj Carstensen med to år. Det vil sige, at Carstensen tager denne sæson samt de to næste. Derudover forlængede Piraterne med målmand George Sørensen for tre år. Så Sørensen tager denne sæson samt de næste tre som sidste skanse på piratskibet.

Stærk start af hjemmeholdet

Piraterne kom stærkt ud og fik lagt et solidt pres på gæsterne og efter 11 min. var det da også hjemmeholdet der fortjent bragte sig foran. Oskar Drugge var kampens første målscore og dermed kunne han åbne sin nordjyske målkonto.

På trods af flere chancer og ligeved og næsten-situationer blev der ikke scoret yderligere fra hverken hjemmeholdet eller gæsterne fra Esbjerg i 1. eller 2. periode.

Så vi skulle helt frem til 3. periode, før der igen blev scoret og igen var det hjemmeholdet, der gav de fremmødte tilskuere noget at juble og klappe over. Emil Marcussen fordoblede hjemmeholdets føring til 2-0 efter syv minutters spil.

Med en lille håndfuld minutter tilbage af kampen lykkedes det så gæsterne at få bragt lidt spænding tilbage i opgøret og det var endda i undertal. Det var Oliver Kjær, der fik reduceret til 2-1.

Esbjerg scorer i undertal

Pirates var stadig en mand mere på isen, men det lykkedes ikke hjemmeholdet at udnytte powerplayet, så opgøret endte med en hjemmesejr på 2-1

Næste opgør er endnu et opgør mod lokalrivalerne fra White Hawks fredag klokken 19.00, hvor der er mulighed for aalborgensisk revanche.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder