Den ultimative IKEA-partest

16 august, 2022 | 15:00
Næste gang din bedre halvdel lufter sin Egon Olsen-plan om, at I skal tilbringe det meste af en solrig lørdag eftermiddag i IKEAs labyrint af potter, lamper og møbler i City Syd, kan du måske finde trøst i, at situationen kunne være langt, langt værre.
Scan og Betal i IKEA Aalborg
Foto: Billedarkiv

En række personer i millionbyen Shanghai blev i weekenden ofre for, hvad man må kalde den ultimative IKEA-partest. Lørdag blev en nær kontakt til en smittet med Covid-19 sporet til en af IKEAs butikker i Shanghai, hvilket resulterede i, at myndighederne straks beordrede udgangene til butikken lukket.

Herefter lød udmeldingen fra sundhedsmyndighederne i Shanghai ifølge CNN, at samtlige besøgende plus ansatte skulle i et to dages-karantæneforløb i IKEA-butikken. Herefter skulle deres helbredsmæssige tilstand monitoreres i yderligere fem dage.

Selv om det sikkert vil være den ultimative drøm for nogen at tilbringe hele to uforstyrrede døgn i IKEA mellem Billyreoler og duftlys, så må tanken alligevel have været for overvældende for nogle af den svenske møbelgigants besøgende. Videoer på diverse sociale medier viser, hvordan folk skynder sig mod udgangene, inden de lukkes i.

Så næste gang du med et tomt blik i øjnene traver rundt i de 30.300 kvm. i City Syd, så tænk på de stakkels mennesker i Shanghai.

Del |

Virksomheder relateret til denne nyhed

Mest læste nyheder

Seneste nyheder