Glem picnic i det grønne – udnyt det gode vejr til en hemmelig mission

15 august, 2022 | 16:30
Du har 2 timer til at løse opgaverne og redde byen fra den berygtede organisation, SpiderTec!
Foto: Funcenter.dk's Facebookside

Er du kørt lidt sur i picnic i det grønne og trænger til at udnytte det gode vejr på en lidt mere actionpræget måde? Så er Funcenter Aalborgs nye koncept OPERATION MINDFALL måske lige noget for dig. Lige nu kan du på deal.dk købe skattejagten til halv pris, så udnyt det gode vejr og inviter dem du holder af med på hemmelig mission.

Escape Rooms har taget Aalborg med storm. Nu kommer den udendørs udgave: Escape Game! Et Escape Game er en slags digital udendørs skattejagt, hvor I undervejs skal løse opgaver, der tester jeres kunnen og udfordrer jeres samarbejdsevner. 

Som hold kommer I ud på en hemmelig mission, hvor I skal redde Aalborg fra en berygtet organisation, der truer med at forgifte grundvandet og igangsætte deres skumle planer. I har 2 timer til at stoppe dem. 

Til at løse opgaven bliver I bevæbnet med en kuffert, der indeholder det nødvendige agentudstyr og en iPad, der kommer til at fungere som digital vejviser for jeres hold. I vil undervejs blive mødt af gåder, blive udfordret, blive frustrerede, blive lykkelige og ikke mindst blive super godt underholdt. 

Et Escape Game er perfekt til at samle vennerne, familien, klassekammeraterne m.m. om en fælles aktivitet.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder