Flying Super Kids giver ekstra show i Aalborg

15 august, 2022 | 17:00
Flying Super Kids er meget efterspurgte i Aalborg. Til november kommer de til byen med to shows, som allerede er udsolgt. Derfor har de arrangeret et ekstra show til aalborgenserne.
Foto: Flying Superkids

De flyvende gymnastikbørn Flying Super Kids er yderst efterspurgte i Aalborg. Til november kommer de til Aalborg med to shows, som allerede er udsolgte. Derfor har de besluttet at give et ekstra show til aalborgenserne.

Du kan nu få billet til ekstrashowet mandag den 14. november 2022. Det foregår på Skansen (det tidligere Nørresundby Idrætscenter) fra klokken 17:30 – 19:30. Her får publikum to timers hæsblæsende underholdning, når Flying Super Kids gentager deres successhow fra 2021, som også er blevet krydret med nye numre.

Superbørnene rykker ind i hallen med en kæmpe lys-produktion, der omdanner hallen til en kæmpe showarena, der danner rammen for at opleve de flyvende gymnaster.

Du kan købe din billet lige her.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder