DHL Stafetten kommer med forbedringer

15 august, 2022 | 15:00
Mange aalborgensiske virksomheder plejer at stille op, når DHL stafetten i Aalborg. I år har arrangørerne planlagt en række forbedringer til deltagerne.
Kilde: Billedarkiv

DHL Stafetten afholdes i Aalborg den 23., 24. og 25. august. Her plejer mange aalborgensiske virksomheder at stille op med hold på fem personer, som deler en dejlig løbe – eller gåtur i Lindholm Strandpark.

Pladsen åbner klokken 16, og den første start går klokken 18:00. Der er plads til 6000 deltagere alle tre dage. Samlet bliver det 18.000 deltagere over tre dage. Allerede nu melder DHL Stafetten om 14.000 tilmeldte.

Flere nyheder til dette års udgave af DHL Stafetten

Holdene skal ud på en fem kilometer lang tur i enten løbesko eller på gåben. Bagefter kan deltagerne hygge sig med mad og drikke i de grønne omgivelser i Lindholm Strandpark. Alle aalborgensere er velkomne til at samle et hold af kollegaer, naboer, venner eller familie og deltage i den festlige DHL Stafet.

I forbindelse med dette års udgave af DHL Stafetten har arrangørerne planlagt en række forbedringer til deltagerne.

Den første nyhed er, at der vil være parkering i Aalborg Lufthavn, hvor der vil være hurtig transport til eventområdet. Dernæst vil der være start – og opløbsstrækning i selve Lindholm Strandpark, hvor du kan blive heppet i mål af dine holdkammerater. Arrangørerne stiller også op med powerzone og to DJ’s, som skal sikre den gode stemning på turen og eventpladsen. Vinen i madkassen byttes ud med lækker juice og kildevand. Det er muligt at tilkøbe billige billetter til vand og fadøl i forbindelse med tilmeldning. Sidst men ikke mindst vil der være massage og hjælp på pladsen fra fysioterapeuter, som er tilknyttet FysioDanmark.

Det koster 900 kroner for et femmandshold at deltage. Der kan købes bord-bænkesæt i fællestelt for 1800 kroner. Hvis man er interesseret i at købe telt med bord-bænkesæt er prisen 4200 kroner.

Du kan finde mere løbende information om DHL Stafetten på deres Facebook-side.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder