Camping hitter stadig i Nordjylland

15 august, 2022 | 10:00
Nye tal viser, at den positive udvikling indenfor camping efter corona fortsætter her i det nordjyske. Stadig flere vælger camping herhjemme i Danmark frem for andre typer ferier.
Camping hitter i Nordjylland
Foto: Billedarkiv

Når der skal planlægges ferie, er der stadig én ting der efter corona fortsat er i positiv vækst. Det er det at tilvælge camping her i skønne Danmark. Nye tal fra Danmarks Statistik viser en fremgang i det nordjyske på 28 % flere bookinger i forhold til 2021. Det kommer endda i kølvandet af, at der blev sat massiv rekord i antal bookinger i 2021.

Corona gav camping et boost

Vi har aldrig camperet så meget som efter corona. Her opdagede vi for alvor vores land og alle de små perler, vi kan besøge og dyrke, når tanken falder på camping.

Henrik Halkier, professor i turisme ved Aalborg Universitet, udtalte kort efter corona: “Camping muliggør en samhørighed med andre i relativt sikre omgivelser. Campinggæster bliver ikke for tætte, fordi de er meget udendørs og interagerer med hinanden over en hæk eller grill” for at forklare den nyligt genfundne interesse for campinglivet.

15,5 mio. overnatninger

Ifølge de nyeste tal fra Danmarks statistik bød første halvår af 2022 på ikke mindre end 15,5 mio. overnatninger. Disse tal er fordelt på hoteller, feriecentre, vandrerhjem, campingpladser og i lystbådehavne i hele Danmark. Tallene dækker både danske og udenlandske overnatninger.

Hos EnjoyNordjylland kan du finde oplysninger om alle de nordjyske og konkrete aalborgensiske campingmuligheder.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder