Vestbydagen vender tilbage

14 august, 2022 | 08:00
Torsdag den 18. august fra klokken 15 til 21 vil forpladsen foran Haraldslund Vand - og Kulturhus præsentere en vifte af kultur og fritidsfællesskaber i Vestbyen.
Foto: Magnus Kolind Mathiasen

Efter flere års nedlukning er Vestbyen igen klar til at feste på den store klinge på en dag, hvor Vestbyen viser sig frem fra sin bedste side med over 50 forskellige tilbud og forventede mere end 500 besøgende.

Vestbydagen er tilbage efter mange års pause og skal være med til at genskabe en fælles lokal identitet, hvor vi igen samles i et stort socialt fællesskab efter coronanedlukningen. Vestbydagen har tidligere tiltrukket over 5000 mennesker til den store festdag.

Kom og vær med til en hyggelig torvedag, hvor det er gratis at deltage på dagen og der vil være aktiviteter for alle aldre, både børn og voksne. Der vil blandt andet være åbningstale af borgmester Thomas Kastrup-Larsen, masser af levende musik fra lokale kunstnere på scenen, latinamerikansk dans, mad over bål, volleyball, basketball, yoga, leg, konkurrencer og meget mere.

Autografskivning, gratis is og populær foodtruck

Du kan også skyde på mål med AaB og der er autografskrivning klokken 15 til 16 med Lucas Andersen og Andreas Poulsen. Der vil også være et stort loppemarked med op til 20 stande samt stande med de erhvervsdrivende i bydelen.

Haraldslund deler 300 gratis is ud til børnene, og der vil være gratis slushice og popcorn. Der er mulighed for at købe snacks og kaffe samt burgers fra den populære foodtruck, Chuck-wagon.

Vi håber at se en masse mennesker til genfødslen af en gammel Vestby-tradition, hvor vi igen kan fejre Vestbyen, der igen skal blomstre med bydelens mange mangfoldige kultur- og idrætstilbud”, udtaler tovholder for dagen, Magnus Kolind fra Kvarterværkstedet, Aalborg Kommune.

Vestbydagen er blevet til efter et tæt samarbejde med de mange lokale aktører i Vestbyen, herunder Haraldslund Vand- og Kulturcenter, Vesterkæret Skole, Aalborg Freja, Vuggestuen Kastanjen, Dagsinstitution Kometen, Fritidscenter Vesterkæret, Himmerland Boligforening, Alabu Bolig samt Aalborg Kommune v. Kvarterværkstedet, Center for Tværfaglig Forebyggelse og Børneliv i Sund Balance.

Vestbydagen skal medvirke til at frivillige, erhvervsdrivende og foreninger udvikler et øget samarbejde på tværs i bydelen, som kan genskabe et stærkere fællesskab og en lokal identitet ovenpå corona og det store Plusbus-vejarbejde på Kastetvej.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder