Political Festival of Europe annoncerer musikprogram med Emmelie de Forest i spidsen

14 august, 2022 | 14:00
Om mindre end to uger bliver Mariager centrum for en fire dages festival med politik, musik og kultur fra hele Europa. Festivalens musikprogram består af 22 koncerter med sangere og bands fra alle hjørner af kontinentet.
Foto: Political Festival of Europe

Grønlandsk musik, østeuropæiske jødiske folkesange og balkanbeats vil snart fylde Mariagers brostenbelagte gader. Political Festival of Europe løber af stablen for første gang den 25.-28. august og annoncerer musikprogrammet med Emmelie de Forest, vinder af Eurovision Song Contest 2013, i spidsen. 22 kunstnere og bands vil optræde med live-musik på både Performance Stage og Europe Stage. Yderligere musikalske optrædener, arrangeret af festivalens mange partnere, vil også finde sted – herunder jazzkoncerter i Klosterhaven, marching bands i byen og koroptrædener ved biblioteket. Adgang til Festivalen er helt gratis.

Fejring af europæiske mangfoldighed gennem musik

Kulturelle oplevelser er en vigtig del af Political Festival of Europe. Der vil derfor hver dag blive afholdt musik- og kunstnerevents i Mariager by. Og hver dag afholdes mindst tre koncerter med spændende musik på Europe Stage og Performance Stage.

Musikprogrammet indledes med en koncert med Rasmus Lyberth og Jane Clark torsdag den 25. august kl. 18.00 på Europe Stage. Med sin selvkomponerede musik og sin fængslende stemme synger Rasmus om Grønlands mange facetter, så det trodser alle sprogbarrierer og går lige i hjertet hos publikum. Med sig i Mariager har han den fantastiske engelske violinist Jane Clark bl.a. kendt fra duoen Jane & Shane og for turneer med Niels Hausgård og Allan Olsen.

Andre optrædende kunstnere og bands omfatter Channe Nussbaum & Klezmofobia, Ole Frimer Band, Mizgin Band, Bjonko & Balkan Beat Band, The Courettes og mange flere! Hele musik- og kulturprogrammet kan ses på hjemmesiden.

Emmelie de Forest vender hjem

Efter at have vundet Eurovision Song Contest i 2013 blev Emmelie de Forest en internationalt anerkendt sangerinde og sangskriver. Samme år blev hun også kåret som Årets europæer af Europabevægelsen i Danmark. Emmelie de Forest vender tilbage til sin hjemstavn for at fejre europæisk kultur med tusindvis af europæere. Emmelie optræder på Europa Stage lørdag den 27. august kl. 14.00. Koncerten er sponsoreret af Sparekassen Danmark.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder