Folketingskandidat blev spyttet på og råbt af i Jomfru Ane Gade

14 august, 2022 | 10:00
24-årige Dina Mofidi fra Aalborg stiller op som folketingskandidat. Det har nu fået konsekvenser for den 24-årige kvinde, som blev råbt af og spyttet på under en bytur i Jomfru Ane Gade fredag aften.
Foto: Facebook Dina Mofidi

En festlig bytur i Jomfru Ane Gade endte med råberi og spyt for den 24-årige folketingskandidat Dina Mofidi fra Aalborg.

Det skriver hun på sin Facebook-profil.

I samme opslag beskriver hun fredag aftens oplevelse med følgende:

“To fyre satte sig ved siden af mig, og begyndte lidt aggressivt at stille spørgsmålstegn ved min kandidatur for Moderaterne. Jeg blev råbt af og spyttet på af den ene”.

24-årige Dina Mofidi skriver videre, at hun lagde mærke til, at personen var fuld. Dog mener folketingskandidaten stadig, at det er en meget uacceptabel adfærd. Hun skriver videre om episoden:

“Jeg bliver selvfølgelig chokeret, og prøver i starten at tage dialogen med dem, og fortælle, at jeg meget gerne vil snakke med dem, men at det ikke går, at man spytter og råber af mig.”

Andre bargæster blandede sig

Folk omkring hende vælger at blande sig og fortælle mændene, at de skal opføre sig ordentligt. Herfra bliver det hele lidt øv, ifølge folketingskandidaten. Hun vælger derfor at tage hjem.

Dina Mofidi mener, at det skete, fordi hun stiller op til Folketinget. Hun mener dog ikke, at folk kan tillade sig at opføre sig sådan blot fordi de er uenige med Moderaterne.

Hun afslutter opslaget med at skrive, at der skal være plads til alle, og uenighed skal foregå i en ordentlig tone.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder