Eks-kæreste angreb kvinde med kniv, foran fælles barn!

13 august, 2022 | 06:32
Det var en ekskæreste, der ved 21.30-tiden fredag aften, stak en kvinde med en kniv på Kvicklys parkeringsplads foran deres fælles lille barn og chokerede vidner.
Ambulance
Foto: MinByAalborg

Som MinByAalborg kunne fortælle i går, udspillede der sig vanvittige scener i Aalborgs Vestby fredag aften. Her så chokerede vidner til, da en ophidset mand angreb en kvinde med en kniv på Kvicklys parkeringsplads foran et lille barn.

Eks-kæreste stikker kvinde i hånden foran deres fælles barn

Vagthavende ved Nordjyllands Politi bekræfter overfor MinByAalborg hændelsesforløbet og de fleste vidneudsagn. Manden, der er eks-kæreste til kvinden og han har et lille barn med, angreb og stak kvinden med en kniv foran deres fælles barn.  Det sker efter en uoverensstemmelse parterne mellem, eskalerer ud af kontrol. Her lykkedes det heldigvis kvinden at værge for sig, men hun ender med at blive stukket i hånden.

Kvinden og barnet prøver desperat at flygte fra stedet i en bil, som eks-kæresten har smadret frontruden på. Hvorefter han forsøger at hive dem ud, men kommer op og ride på bilen.

Politiet anholder manden kort fra gerningsstedet

Efterfølgende stikker manden selv af, men bliver kort tid efter anholdt af politiet ved viadukten på Strandvejen. Ikke mange meter fra Kvickly. Her bliver han stærkt ophidset trukket ud af en bil og langt ned på vejen, hvorefter han får frataget sit mavebælte. Imens en anden mand højtråbende protesterer overfor politiet.

Politi

Flere vidner fortæller MinByAalborg, at der var to mænd indblandet i overfaldet og situationen omkring kvinden og barnet, men Nordjyllands Politi har kun anholdt eks-kæresten som efter planen, bliver stillet for en dommer senere lørdag.

Muligvis flere personer indblandet

Kvinden kan desuden have haft en tredje mand med sig under hændelsen, men det kunne Nordjyllands Politi hverken be- eller afkræfte på nuværende tidspunkt.

 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder