Aalborg Teater har åbnet deres nye teaterbar

13 august, 2022 | 10:00
Teaterbaren, som skal erstatte Teatercaféen, er nu åben hos Aalborg Teater. Her kan du nyde en kold øl eller et glas vin både før, under og efter teaterets forestillinger.
Foto: MinByAalborg

Fredag åbnede Teaterbaren hos Aalborg Teater. Her har du mulighed for at nyde stemningen på det gamle teater i Aalborg midtby med en kold øl eller et glas vin i hånden.

Hos Teaterbaren er der ægte teaterstemning i afslappede omgivelser. De har et bredt udvalg af drikkevarer, og deres forhusværter er klar til at hjælpe dig med at udvælge din favorit. Alle teaterinteresserede er velkomne i baren. Dem, der har billet til aftenens forestilling, kan nyde et glas både før, under og efter forestillingen. Andre teaterglade aalborgensere kan komme ind fra gaden i barens åbningstid. I baren finder du også et udvalg af nødder til den lille sult.

Der er åbent hos Teaterbaren på de dage, hvor der spilles forestillinger. Her åbnes der halvanden time før forestillingen begynder, og baren lukker igen klokken 24. Derudover vil der altid være åbent fredag og lørdag fra klokken 19 til klokken 24.

Del |

Virksomheder relateret til denne nyhed

Mest læste nyheder

Seneste nyheder