Ventilen inviterer på søndagstur i Frilufteren

12 august, 2022 | 15:00
Hvad enten du er ny i byen eller har boet her længe, så er chancen for, at du er ensom, større nu, end den ellers har været. Ensomhed er et stigende problem blandt danske unge - et alvorligt problem, som man bør tage seriøst. Her i Aalborg har vi heldigvis Ventilen, som er et mødested for ensomme unge mellem 15 og 25 år, og på søndag inviterer de på søndagstur i Frilufteren.
Foto: Facebook March mod Ensomhed

Vejret er jo fantastisk i disse dage og folk stimler sammen i flokke og hygger sig med grill og parkhygge. Men hvis man ikke lige selv har en flok eller en god ven at hygge sig med, kan det, at se, hvad der synes at være alle andre hygge sig sammen, få det til at gøre endnu mere ondt i maven og få ensomheden til at føles endnu større.

Derfor er det så godt, at vi i Aalborg har Ventilen, som er et mødested for ensomme unge mellem 15 og 25 år. Baggrunden for de unge er meget forskellige, men fælles for alle er, at de lever med en ensomhed i deres hverdag, som de gerne vil gøre noget ved. På søndag inviterer de på tur i Frilufteren og alle mellem 15 og 25 år kan komme med. Hvis du har din første gang i Ventilen skal du møde kl. 14.30 uden for Ventilens lokaler, som ligger på Danmarksgade 52. Her vil de glade og imødekommende frivillige tage godt imod dig, og byde dig indenfor til en kort indledende samtale.

Læs mere om arrangementet og Ventilen på deres Facebookside her.

Del |

Kilde: www.facebook.com/ventilenaalborg9000

Mest læste nyheder

Seneste nyheder