Pirates åbner preseason med lokalderby

12 august, 2022 | 13:00
Selv om vi skriver august måned og temperaturen kravler mod de 30 grader, så er der hockey-time i Gigantium
Ishockey Gigantium
Foto: MinByAalborg

Trænger du til nedkøling i sommervarmen, så kunne løsningen være, at lægge vejen forbi Gigantium fredag, hvor Pirates tager hul på en række testkampe før sæsonen for alvor går i gang hvor lokale hockey-helte både har mesterskabs -og pokaltitel at forsvare.

Og hvordan prikker man så bedst hul på en ny sæson? Det gør man selvfølgelig, ved at byde ærkerivalerne fra nord op til dans.

White Hawks med mange udskiftninger og nederlag

Frederikshavn White Hawks der havde en skuffende forrige sæson, der har skiftet stort ud i både spillertruppen, på trænerposten og direktiongangen, har allerede spillet årets første testkamp. Her var det Herning Blue Fox der var på besøg og de kunne rejse tilbage til rævehulen med en 3-1 sejr i en overraskende hårdt spillet kamp.

Der er ikke kun hos fredagens gæster, der er kommet nye ansigter til. Traditionen tro, bliver der skiftet godt ud i det danske hockey-landskab før en ny sæson.

Nye ansigter på Piratskibet

På målmandsposten er Thomas Lillie er kommet og danner nu en stærk målmandsduo med George Sørensen. I defensiven er Oskar Drugge rykket fra Herning til Aalborg, mens Ben Carroll er rejst lidt længere og støder til fra Nordamerika.

I den nordjyske offensiv er Andreas Nielsson og Oliver Anker Christensen returneret til Aalborg, mens Trevor Gooch og Victor Rollin Carlsson også er kommet til.

Til fredagens kamp er Pirates dog uden Trevor Gooch, da papirarbejdet endnu ikke er på plads. Til gengæld skulle der være mulighed for, at Ben Carroll kan komme på is.

Pirates har overhånden i Nord

Sidste sæson blev det til otte indbyrdes opgør, hvor det endte med sejr til Pirates i fem af disse. Heriblandt – og nok så vigtigt – i pokalsemifinalen.

Første puck smides i aften klokken 19.00 i Sparekassen Danmark Isarena.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder