Seneste nyt i Mia-sagen: Politiet har et klart billede af hændelsesforløbet

6 august, 2022 | 08:00
I februar måned forsvandt den 22-årige Mia Skadhauge Stevn efter en bytur i Jomfru Ane Gade. Fire dage senere blev hun fundet dræbt. Sagen efterforskes fortsat af Nordjyllands Politi. Her kommer efterforskningslederen med seneste status.
Foto: Min By Aalborg

En bytur endte fatalt for den 22-årige Mia Skadhauge Stevn i februar måned. Hun forsvandt efter en aften i Jomfru Ane Gade. Efter fire dage blev den unge kvinde fundet dræbt i Dronninglund Storskov.

Siden da er sagen blevet efterforsket af Nordjyllands Politi. Vicepolitiinspektør Frank Olsen fra Nordjyllands Politi er efterforskningsleder på sagen og kommer nu med en status om politiets efterforskningsarbejde. Han udtaler følgende til TV2 Nord:

“Vi har et ret godt billede af, hvad der er sket, i hvert fald så godt som det kan lade sig gøre”.

Politiet venter på prøvesvar

Da efterforskningen stadig er i gang, kan efterforskningslederen ikke sige ret meget mere end det. Han afslører dog, at de i øjeblikket venter på prøvesvar. Han siger følgende:

“Vi mangler svar på prøver, som er taget på nogle af de effekter, der har forbindelse til drabet”.

Til foråret forventes sagen at komme for retten

På nuværende tidspunkt sidder en 36-årig mand varetægtsfængslet, da han er sigtet for drabet på Mia Skadhauge Stevn. Han har siddet varetægtsfængslet siden den 9. februar og venter på at komme for retten.

Det sker formentlig i løbet af foråret næste år ifølge efterforskningslederen. Nordjyllands Politi forventer at færdiggøre efterforskningsarbejdet i efteråret. Efterfølgende overdrages sagen til politiets jurister, som skal beramme sagen ved at skrive anklageskrift og sætte en dato for retssagen.

Del |

Kilde: Tv2/Nord - CVR-nr 12230281- Søparken 4, 9440 Aabybro

Mest læste nyheder

Seneste nyheder