Her er lørdagens program for The Tall Ships Races

6 august, 2022 | 06:00
I anledning af The Tall Ships Races vil der være fest og farver på havnefronten i Aalborg. Der vil være koncerter på begge sider af Limfjorden. Det hele afsluttes med Danmarkshistoriens vildeste fyrværkerishow.
Tall Ships Races
Foto: MinByAalborg

Denne lørdag kommer musikken til at flyde på havnefronten i Aalborg. I alt spilles der 17 koncerter på begge sider af Limfjorden. Den lange perlerækker af koncerter afsluttes med et brag, når himlen over Aalborg bliver badet i farver under Danmarkshistoriens største fyrværkerishow.

Festpladsen holder åben fra klokken 11 til klokken 24. I samme tidsrum kan du købe både mad og drikke hos de forskellige madboder og barer i festområdet.

Festpladsen i Nørresundby

På Nørresundby-siden er der koncerter for hele familien.

Klokken 11:00 spiller Michael Back endnu engang op til dans med byens børn og barnlige sjæle. Den populære børnemusiker spiller igen klokken 15:00.

Indtil da indtages scenen af tre finalister fra dette års MGP. Det sker klokken 13:00.

Klokken 17:00 er der bluesrock fra Beggars BlueKlokken 19:00 ankommer elskovsponyen Johnny Deluxe og giver koncert på Solsiden.

Klokken 21:30 spiller Dodo and the Dodos, der stadig er et af landets mest eftertragtede livsbands. Det danske poprockband fra 80’erne er kendt for sange som “Vågner i natten” og “Sømand af verden”, hvor sidstnævnte er en oplagt sang at spille i anledning af The Tall Ships Races.

Aktivitetspladsen, Aalborg

Aalborgenserne bliver ikke snydt for gratis koncerter.

På Aktivitetspladsen er der blues med Max Wolf fra klokken 14:00 til klokken 16:00. 

Muleskinners leverer endnu engang bluegrass & country toner. Det sker fra klokken 17:30 til klokken 19:00. 

Klokken 20:00 er Coast klar til at spille mere keltisk folkrock for aalborgenserne.

Musikkens Plads, Aalborg

Musikken spiller på Musikkens plads fra klokken 14:00, hvor der er folkrock fra Far.

Klokken 16:00 går den danske indie popsanger Martin Buster på scenen. Det dugfriske danske band Tundra spiller melodisk og følelsesladet poprock klokken 18:00. Klokken 20:00 slutter showet på Musikkens Plads med koncert fra den danske popduo Souvenirs.

Slotspladsen, Aalborg

Slotspladsen bugner også af musikalsk underholdning denne lørdag.

Klokken 15:00 er der koncert med den lokale Christian Hjelm, der oprindeligt kommer fra Vestbjerg. Klokken 17:00 indtages scenen af den folkekære skjald Allan Olsen. Han får selskab af Nordkraft Big Band. Sko/Torp giver den gas med pop/rock klokken 19:00.

Klokken 21:30 afsluttes lørdagen med årets hovednavn TV-2, der tidligere har tiltrukket store folkemængder i forbindelse med The Tall Ships Races i Aalborg.

Når det musikalske program når til vejs ende venter der aalborgenserne et brag af en finale, når Danmarkshistoriens største fyrværkerishow fyres af over Limfjordsbroen. Det sker klokken 23:15. Du kan læse mere om fyrværkerishowet her.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder