Heyfunding Legat for nordjyske iværksættere

15 juni, 2022 | 06:00
Hører du til blandt de mange innovative iværksættere, startups og etablerede virksomheder her i Nordjylland? Så er Heyfunding Legatet måske noget for dig. Der er ansøgningsfrist for denne runde på fredag den 17, juni.
Heyfunding Legat for nordjyske iværksættere
Foto: Billedarkiv

Hvis der er noget især Aalborg er rig på, så er det iværksætteri. Iværksættere og startups skyder op rundt omkring os her i byen, men mange har brug for kapital. Derfor er der brug for legater fra eksempelvis Heyfunding. Er du hurtig, kan du nå at lægge din ansøgning i puljen, når der er ansøgningsfrist på fredag.

Heyfunding Legatet og HIT Turisme Legatet

Både Heyfunding og Hub for Innovation in Tourism (HIT) ønsker at støtte iværksætteri. De to legater er derfor en hyldest til danske iværksættere og startups, som kæmper for at komme videre. Legatstifterne ved, det er svært at starte virksomhed og få etableret sig på markedet. Det skal de to legater derfor være en hjælp til.

Selve Heyfunding er en platform, der matcher kapitalsøgende startups og risikovillige investorer. Platformen er sat i værk for at hjælpe iværksættere, startups og etablerede virksomheder med at skabe overblik og sikre nem adgang til hjælp.

Hub for Innovation in Tourism handler, som navnet antyder, om at styrke iværksætteriet og innovationskraften i dansk turisme. Her er noget af det, du kan få, blandt andet acceleratorforløb, rådgivning, webinarer samt netværksmuligheder.

Legaterne og ansøgning

Der er tale om to legater, og modtagerne af disse får begge:

  • Et kontant beløb på 25.000 kr.
  • Gratis PR og eksponering i startup økosystemet
  • Adgang til Heyfundings Investor Matchmaking Service
  • En blåstempling af virksomheden fra dygtige aktører i økosystemet

Du kan være en del af følgende grupper for at ansøge:

  • Kommende iværksætter med en idé
  • Startup i gang med at etablere din virksomhed
  • Etableret virksomhed med en idé til at skalere eller udvikle

I forhold til HIT Legatet er der tale om innovative iværksættere, startups og etablerede virksomheder i hele turisme-værdikæden, der kan ansøge.

Der er ansøgningsfrist på denne runde fredag den 17. juni kl. 18.00. Du kan se mere og ansøge via Heyfundings hjemmeside.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder