Udendørs pinseguide 2022

4 juni, 2022 | 11:00
Savner du et overblik over alle byens fortræffelige muligheder og arrangementer denne dejlige pinseweekend, så bringer vi her en glimrende guide til ting, som udelukkende foregår udenfor - man ønsker jo ikke at gå glip af pinsesolens dansen, vel?
hospital

Det er weekend, det er pinseferie, det er fars dag, det er Grundlovsdag, det er sommer – og det bliver solskin! Overskrifterne vil ingen ende tage disse dage, så det er med at holde tungen lige i munden, når man vælger hvilket ben, man skal stå på og hvilket “pinsesnit” man skal iføre sig. Vi bringer her et overblik over alle de mange dejlige udendørs muligheder vores by byder på disse dage.

Læs også: Pinsen og alle dens festlige traditioner

Lørdag

Er du til rottehaler, cykelshorts, neon og diskodasko er det måske på Dyrskuepladsen i Skalborg, du bør slå dine folder lørdag. Der afholdes nemlig Vi Elsker 90’erne og der er stadig ledige billetter at hente til de spontane typer. Festen starter klokken 11 og byder på alt fra Coolio og East17 til JayFrog og DJ Sash med “Ecuador!” Det kan umuligt blive andet end en festlig dag, med en masse fløjten og plukken æbler!

Er du den festlige type, men også sådan én, der godt kan lide at gøre en god handel, mens du er festlig – så var en sviptur til Hjallerup Marked måske måden at tackle lørdagen på. På Hjallerup Marked kan du både købe en hest, en t-shirt og en fadøl, og samtidig er der rig mulighed for at boltre sig i sjove tivoli-forlystelser og livemusik. Du kan læse mere om Hjallerup Marked her.

Søndag

Søndag er der mulighed for at komme på hele 2 udendørs loppemarkeder i byen. Der er et stort loppemarked på Frederikstorv fra kl 10-15 og et på Streetfood fra 11.30-16.00. Findes der noget hyggeligere end at gå rundt der og dimse i sommersolen – næppe…

Som bekendt er søndag FARS DAG og hvad bedre mulighed for kvalitetstid og hygge, end at hive farmand med til en omgang gratis vinsmagning på Centertorvet i Aalborg Storcenter. (Det kan godt være, det ikke lige er udenfor, men I kan cykle derhen og skynde jer udenfor igen, når I er færdige). Man går aldrig galt i byen med den slags.

Trænger ungerne til at blive luftet, er der er mulighed for at de kan afprøve den populære sport SUP på de skønne Teglværksøerne i Gandrup. Gandrup Ungdomsklub står bag det gratis tilbud til de 10-19årige og alt der kræves for at være med, er badetøj og en forældreunderskrift, som kan afgives enten online eller på dagen. Du kan læse mere om arrangementet her.

Mandag

Mandag kan I tage i ZOO, eller i skoven, eller til Egholm – det vigtigste er jo bare at nyde sommeren, solen og hinanden.

Rigtig god pinse!

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder