Kalder alle kunstnere og kreative i Aalborg!

2 juni, 2022 | 12:33
Så er det nu du kan ansøge om, at være med til at skabe indholdet til Aalborgs nye tværkunstneriske festival Mutation Week, som i år løber af stablen d. 14.-20. august.
Kilde: Mutation Week

Er du musiker, scenekunstner, billedkunstner, danser eller anden ung ambitiøs vækstlagskunstner og har du mod på at være med i en kreativ proces med andre kunstnere? Så kan du være med til at skabe indholdet til festivalen Mutation Week 2022.  

Sådan skriver festivalen selv, på deres website, hvor der nu er blevet åbnet op for ansøgere.  

Men hvad er Mutation Week? 

Festivalen lever på sit 2. år og går som navnet også antyder ud på, at kombinere forskellige kunstarter og skabe kunst i fællesskab. 

“Efter coronas osteklokketilstand har vi brug for at komme ud af vores eget ekkokammer og se os selv og hinanden som en del af et fællesskab, der kan skabe i flok. De mange nedlukninger har skabt en prop i den talentudvikling, som normalt finder sted ved, at nye eller nyetablerede kunstnere får adgang til landets scener og platforme.” skriver folkene bag på festivalens eventside fra sidste år.

MUTATION WEEK er en festival uden headliners, hvor programmet skabes løbende af de udvalgte vækstlagskunstnere som deltager på festivalen. Målet er at få kunstnerne til at tænke i nye baner og sprænge rammerne for, hvad der skabes og arbejdes med rent kunstnerisk i Aalborg.

Festivalen arrangeres gennem et samarbejde mellem Huset i Hasserisgade / KORMA / Kunsthal NORD / Det Hem’lige Teater 

Du kan ansøge og læse mere om ansøgningsproceduren her.

Del |

Virksomheder relateret til denne nyhed
Relateret Kulturpartner

Mest læste nyheder

Seneste nyheder