Livet på spil i Folkekirkens Hus

22 marts, 2022 | 09:49
Kilde: Billedarkiv

Kom til koncert i Folkekirkens hus, og oplev en form for musik, der afviger noget fra den klassiske salmelyd. 

Den normale klang man forventer i øregangene, når folkekirken byder offentligheden ind til sang, er de velkendte, salige salmetoner, som man er vant til at høre hver gang man deltager i en kirkelig begivenhed. Og som mange har hørt og sunget med på helt fra barnsben af. 

Den kommende onsdag byder Budolfi dog dets sognebørn til koncert i Folkekirkens Hus med rock, jazz, folk og popmusik. Det måske særegne valg af musikgenrer begrundes i de eksistentielle temaer og spørgsmål, som er i mange sangtekster indenfor de førnævnte musikgenrer. 

Temaet for koncerten er Livet på spil, og de sange, der vil blive sunget og spillet, vil opfordre til refleksion. Mellem numrene skal der derfor reflekteres over dem i forhold til deres filosofiske, menneskenære temaer samt litterære værdi af sognepræst Hanne Dahl. Numrene vil blive spillet af guitarist Ole Izard Høyer og sunget af sanger og sangpædagog Anna Vestergaard. 

Arrangementet foregår som sagt i Folkekirkens Hus på Gammeltorv 4 fra kl. 19.30 (dørene åbnes en halv time tidligere), og entré per næse er 50 kr. Du kan dog også streame koncerten for 25 kr. Billetter og streaming kan findes på folkekirkenshus.dk. 

Del |

Af Anna

Mest læste nyheder

Seneste nyheder