Nyt fra dramaet i Vestbyen: Tiltalte har flere gange truet politi og borgere

15 januar, 2022 | 07:03

Manden kom med trusler flere gange i løbet af aftenen

Under fredagens grundlovsforhør ved Retten i Aalborg kom der nye detaljer frem omkring den 58-årige mand, der blev skudt i benet under en højdramatisk aktion natten til fredag hvor han flere gange i løbet af aftenen havde truet med at skyde diverse personer på gaden. Det skal siges, at den sigtede ikke selv var til stede i retten, da han stadigvæk er lindlagt med skudsår efter konfrontationen med politiet.

Ringede til 114 og truede med at skyde folk

Inden manden begyndte at ringe til politiet med sine trusler, havde han haft besøg af en kvinde, hvor han havde sagt at han ville tage sit eget liv. Herefter ringede kvinden til politiet, og fortalte desuden, at manden var påvirket af hash. Efter dette dukkede politiet op, og det timelange drama mellem manden og poltiiet begyndte.

Da politiet endelig fik skudt og anholdt manden, viste det sig, at den pistol han var i besiddelse af var en attrap.

 

 

 

 

 

 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder