Den nye Plusbus-station på John F. Kennedys Plads begynder at tage form

14 januar, 2022 | 15:30
Foto: Aalborg Kommunes Facebook konto.

Arbejdet på John F. Kennedys Plads skrider godt fremad, og i denne uge er der sket noget af en forandring på byggepladsen

Forskallingen omkring overdækningen til den nye Plusbus-station er nemlig fjernet, så nu er det muligt at få en fin fornemmelse af, hvordan overdækningen til den nye Plusbus kommer til at se ud. John F. Kennedys Plads, der bliver Plusbus-rutens største og vigtigste knudepunkt i forhold til den kollektive trafik, forventes at stå færdig ved udgangen af 2022. Og til den tid kan byens borgere og gæster også se frem til et attraktivt byrum med skønne, grønne områder.

Herunder kan du se en grafisk illustration af det færdige byggeri:

Foto: Aalborg Kommunes Facebook konto.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder