Nordjyllands politi med advarsel til hundeejere – det er ikke en joke – ulven kommer

7 januar, 2022 | 13:00

Pas på din hund, hvis du er i Svenstrup eller omegn – ulven er på færde

Politikommissær Henrik Jensen forklarer følgende til Nordjyske: “-Hvis man skal ud at lufte sin hund, så opfordrer vi til, at man i den kommende tid lige passer ekstra godt på hunden. At man holder den i snor og ikke lader den ude af syne”

En jagthund og ulven, som er blevet spottet i et villakvarter i Svenstrup i går, har været i kamp torsdag omkring klokken 13. En jæger var på jagt i et område vest for Svenstrup, da hændelsen skete. På trods af den hårde kamp, så slap hunden væk uden skræmmer.

Hvis du har set ulven i og omkring Svenstrup, så vil vi rigtig gerne modtage tips fra dig på vores Facebookside

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder