AaB
AaB

Mere og mere tyder på at det ikke er hvis den spanske cheftræner forlader AaB, men hvornår han gør det.

Som vi skrev i går, har Malmø FF været på intensiv trænerjagt siden den tidligere danske landsholdbomber Jon Dahl Tomasson forlod den svenske traditionsklub efter to år og med to mesterskaber i bagagen.

Nu tyder mere og mere på at Tomassons afløser skal findes i det nordjyske og dermed sender AaB ud i en akut trænerjagt inden forårssæsonen sparkes i gang i februar.

I følge Expressen er den svenske klub kun detaljer fra at kunne præsentere Martí Cifuentes som klubbens nye cheftræner og det efterlader de ambitiøse nordjyder med en udfordring. Og her skulle kikkerten, i følge Ekstra Bladet, være rettet mod en af klubbens gamle spillere, Randers cheftræner Thomas Thomasberg der pt. nyder stor succes.

Det er blandt andet lykkes Thomasberg at løfte kronjyderne op på næste hylde og i top seks i 3F Superligaen og samtidig hjemføre pokaltitlen. I år fortsætter de positive takter og Randers ligger pt. nummer 5 i 3F Superligaen med 28 point, samme antal som AaB på 4. pladsen.

Det helt store spørgsmål er derfor så, om AaB kan lokke den 47-årige nordjyde væk fra Randers. Her står han og klubben overfor vigtige opgør i Conference League mod Leicester. Plus parterne har forlænget samarbejdet, så det løber frem til 2025.

Opdate: Det går stærkt på trænerfronten lige nu. Det er tilsyneladende ikke Malmö FF, som ellers har været nævnt flere gange den seneste uge som interesseret i Cifuentes. Det er er der imod en anden danskerklub i Allsvenskan, Hammarby IF. Samtidig bekræfter Randers at AaB har henvendt sig angående Thomasberg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan også være interesseret i

‘Super-pøleren’ på vej mod exit?

All-round spilleren Frederik Børsting kan være på vej mod nye græsgange, når…

AaB og Randers FC var langt fra hinanden omkring Thomasberg skifte

AaB og Randers FC var efter sigende langt fra hinanden i forhandlingerne…

Lucas Andersen om Cifuentes exit: Utrolig ærgerligt!

AaB’s skadet kaptajn ærgrer sig over at det ikke blev til længere…

Piraterne gjorde det igen: Vandt over Herning Blue Fox

Aalborg Pirates kunne efter langstrakt affære kalde sig sejrherre Det var ikke…