Ulv
Foto: Billedarkiv

Lokale troede det var en stor hund

Det der umiddelbart tegnede til at være en ganske almindelig morgen for Jakob Noe ændrede sig brat. Omkring kl. 9.30 tirsdag i indeværende uge lod han et kort øjeblik sit salige blik vende bort fra computerskærmen på hjemmekontoret og skue ud gennem vinduet i huset.


Første tanke: Godt nok en stor hund

“-Det første jeg tænkte var, at det kraftedme var en stor hund. Det råber jeg så til min kone Dorthe, der sidder og arbejder inde i stuen. Da jeg så rejser mig op, ser jeg den komme gående forbi en halvmur, stoppe op og kigge ind på mig. “Nej, det er sgu en ulv”, råber jeg til Dorthe” Som Jakob Noe forklarer til Nordjyske.dk

Ikke skræmt eller bange for ulven

På trods af mødet med ulven er Jakob Noe ikke blevet bange for ulve: “-Det er da specielt at se sådan en i et parcelhuskvarter, men jeg tror bare det er en strejfer. Også selvom en nabo har fortalt, at hun også er sikker på, at hun havde set den dagen forinden. Jeg tror ikke, det er noget at være bange for. Den virkede mere skræmt for mig, selvom jeg da også godt kunne mærke, at den havde fået adrenalinen lidt op hos mig.” som han forklarer til Nordjyske.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan også være interesseret i

TEST DIG SELV: Er du hardcore Aalborgenser?

Vi kender alle indfødsretsprøven for at få dansk statsborgerskab. Men har du…

Når fitness er mere end muskler, tights og selfies.

De er få, men de findes: Centre der ikke er strømlinede, skiveskårede…

Guide til hvordan du overlever et møde med en ulv

Ulve er på færde i Nordjylland – stor aktivitet den seneste måned…

TEST DIG SELV: Hvor godt kender du Jomfru Ane Gade?

New York har Frihedsgudinden. Paris har Eiffeltårnet. Men Aalborg har Gaden. Eller…