Din ultimative guide til at undgå tømmermænd – sådan gør du trin for trin

6 januar, 2022 | 13:15
Foto: Billedarkiv

Du kender sikkert til den smadrede fornemmelse i krop og sind efter en bumlet og våd nat med vennerne – tømmermænd er din værste fjende

Undersøgelser viser at os danskere er et af de folkefærd i verden, der får allermest indenbords, når vi er sammen eller går i byen. Kort sagt, så drikker vi os fra sans og samling ofte. Er du en af dem der tynger mest i den negative retning i undersøgelsen, så kan du med fordel læse videre i denne artikel, hvor vi har samlet tre gode råd, der kan hjælpe dig af med de allerværste tømmermænd.

Drik ikke på tom mave

Din krop skal have noget at stå imod med, når du forgifter den med alkoholiske drikke. Derfor bør du ikke tage på druk på tom mave. Det gør faktisk bare ondt værre, hvis ikke systemet har fået fast føde indenbords, inden aftenens eskapader tager din begyndelse.

Husk at drikke vand til

Størstedelen af din krop består i forvejen af det, så det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at det anses som en fornuftig disposition, at få drukket tilstrækkelig med væske imens du er i færd med dit planlagte dødsdruk. En god huskeregel er, at indtage et glas vand for hver genstand du indtager. På denne måde holder du væskebalancen i din krop intakt.

Spis hovedpinepiller inden du går i seng – vågn op uden tømmermænd

Til dette tredje og sidste råd bevæger vi os over i alkymistens hjørne. På trods af, at det kan virke som et råd mest af alt egnet til junkier, så hjælper det unægtelig at tage en hovedpinepille eller to med at tage toppen af tømmermændene dagen efter.

Forhåbentlig hjælper denne guide med at komme de værste tømmermænd til livs. Og hvis ikke, så betragt blot din krops undtagelsestilstand, som guds måde at straffe dig på for din manglende dømmekraft. Selvom det ikke hjælper dig særligt meget i situationen.

Kender du reglerne for spritkørsel? Hvis ikke, så kan du læse mere om det ved at klikke her

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder