21 og 22-årige tiltalt for at have voldtaget 17-årig pige

4 januar, 2022 | 08:12
Arkiv foto

10 unge menneskers fest i sommerhus endte i en anklage om voldtægt for to unge mænd fra Hjørring og Nørresundby.

En fest i februar sidste år der skulle have været en hyggelig tur i sommerhus for 10 unge mennesker, ender nu i stedet i retten i Hjørring, hvor to unge mænd tirsdag står tiltalt for voldtægt af en 17-årig pige.

Ifølge anklageskriftet i sagen lokkede den 22-årige mand ved 23-tiden den 17-årige pige med ind på et værelse, hvor de begge efterfølgende havde samleje med hende.

I følge politiets opfattelse lå der under overgrebet også yderligere trusseler om vold mod pigen, hvis hun ikke føjede de to mænds ønsker.

Pigen kontaktede sine forældre og politiet blev derefter tilkaldt. Hvorefter de to mænd blev anholdt. Det fremgår af politiets oplysninger i forbindelse med anholdelsen, at de erkendte at have haft sex med pigen, men de nægtede, at der var tale om voldtægt.

Når sagen kommer for retten i dag tirsdag, så risikerer de to mænd fra Hjørring og Nørresundby ikke blot at blive dømt, politiets anklager forbeholder sig muligheden for at de tiltalte skal udvises af Danmark, hvis retten finder dem skyldige.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder