MinByAalborg.dk

Aalborg pirates åbne for at være vært for ishockeyfinalfour – igen

1 november, 2023 | 08:00
- Af Redaktion
Aalborg Pirates, efter at have sikret sig adgang til finalfour, er åbne over for at være værter for ishockeyturneringen igen, men det afhænger af konkurrenternes beslutning.
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Aalborg Pirates har været vært for de seneste fem udgaver af finalfour i ishockey, hvor den danske pokaltitel er på spil. Efter at have kvalificeret sig til den kommende turnering, venter holdet nu på beslutningen om værtskabet, der vil afvikles den 19. og 20. januar 2024.

Det er en tradition, at turneringen afholdes i Aalborg, men beslutningen om værtskabet afgøres af de kvalificerede klubber i samarbejde. Lars Laursen, direktøren for Aalborg Pirates, udtrykker åbenhed over for at gentage værtsskabet, men understreger, at de venter på konkurrenternes afgørelse, da det er en fælles beslutning blandt de deltagende hold.

Detaljer om værtsskabet vil blive diskuteret på et kommende møde, men beslutningen skal træffes inden for en overskuelig fremtid, da finalfour nærmer sig, og Aalborg Pirates er parate til endnu en vellykket gennemførelse af turneringen.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Nordjyske - Thomas Jasper
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt